Fredag 22/12 stänger kundtjänst kl. 14.00!

Bonus på dina köp

Samla bonuspoäng på alla dina köp inklusive våra tjänster!* Detta gäller både köp i våra fysiska butiker och i vår e-handel. Observera att du måste vara inloggad när du handlar i vår e-handel för att poängen ska registreras på ditt medlemskonto. Köp i vår e-handel registreras först då ordern har skickats från vårt lager, vilket innebär att en order som läggs i slutet av en bonusintjäningsperiod kan komma att registreras på nästkommande bonusperiod.

Varje kvartal får du din bonus utbetald till ditt medlemskonto för att använda när du handlar. Du kan använda din bonus både i våra fysiska butiker och i vår e-handel. Din bonus är giltig i 3 månader, efter det blir den inaktuell och tas bort från ditt medlemskonto. Bonus intjänas inom en 3-månadersperiod och är sedan giltig under kommande 3-månaders period:

  • Januari - mars: Bonus intjänad under januari-mars betalas ut i början av april och gäller till och med den 30 juni.
  • April - juni: Bonus intjänad under april-juni betalas ut i början av juli och gäller till och med den 30 september.
  • Juli - september: Bonus intjänad under juli-september betalas ut i början av oktober och gäller till och med den 31 december.
  • Oktober - december: Bonus intjänad under oktober-december betalas ut i början av januari och gäller till och med den 31 mars.
  • *Gäller ej veterinärtjänster